Magnetický prívesok s dizajnom jašterice

25,00 
2590-1
Na sklade
+

 

 

OVO JE TEST

 

Platba

Dobierka: Najpoužívanejší spôsob platby v našom e-shope je dobierka. Peniaze za objednaný tovar zaplatíte až pri prevzatí tovaru priamo doručovateľovi zásielky.

Bankový prevod: Po prijatí vašej objednávky vám zašleme variabilný symbol, ktorý je potrebný pri zasielaní úhrady uviesť. Pri bankovom prevode zaplatíte za tovar vopred, vkladom na náš bankový účet. Tovar vám odošleme po prijatí platby.

Pokiaľ je tovar skladom, štandardná doba odoslania zásielky je v nasledujúci pracovný deň od prijatia objednávky.

 

Doprava

GLS kuriér: Pri preprave GLS kuriérom s doručením 1-2 pracovných dní od expedície z nášho skladu - cena 3,50 € s DPH

Zdarma: Pri nákupe nad 100 € poštovné a balné v rámci SR zdarma.

 

 

 

 

 
Skúsenosti
 

 

.

           "
Únava sa zmiernila po pár dňoch
 
 
" Pred nosením magnetického náramku som pociťovala veľkú únavu. Nosením náramku sa mi po pár  dňoch únava zmiernila, cítila som sa lepšie. Srdce zdravia mi pomohlo zmierniť bolesť vyvrtnutého členku následkom pádu. Priložením srdca na boľavé miesto sa mi zmiernili bolesti. Srdce som nosila pripnuté na ponožke.  
 
 
Iveta Dragulová, Bratislava  
 
           "
Menštruačné bolesti 
 
" Nosením magnetu v nohavičkách sú bolesti výrazne zmierňované. Tento efekt tlmenia bolesti je výsledkom zlepšenej cirkulácie krvi. Bolesť je spôsobená kontrakciami maternice pri zbavovaní sa výstelky. Magnety zlepšujú krvný obeh a tým sa znižuje bolesť. Tvorba endorfínu sa zvyšuje, čo tiež pomáha bojovať proti bolesti. Okrem toho je zosilnený celkový pocit pohody a imunitný systém. 
 
 
 
 
Dr. Verena Breitenbachová 
 

Nosiť Energetix výrobky môže každý, výnimkou sú len ľudia s kardiostimulátorom. Výrobky Energetix nie sú zdravotníckym prostriedkom a nenahrádzajú lekársku liečbu.